Further proof horses see ghosts – VIDEO Break

 

Further proof horses see ghosts – VIDEO Break

Your horse can be trotting around a perfectly quiet indoor arena as cool as a cucumber and then BAM it spooks hard. Did it see a scary grain of sand? Its own shadow? A ghost? Who knows!

 


 

View this post on Instagram

I fredags gick inte allt dock som planerat🙈😧 Vi skulle öka när vi red snett igenom, första sträckan gick bra men när vi skulle ut vid K kom vi mitt i hörnet. Jag försökte balansera upp så att vi fick en smidig sväng men tror jag bara gjorde det värre för samtidigt släpper underlaget och Totte går ned på knä och blir sandig på mulen😰❤ Allt gick bra med Totte (o mig med), hoppade av och såg att han inte var halt eller hade några sår. Hoppade upp igen och skrittade o travade men han var precis som vanligt och jätte arbetsvillig😂🙈 Så glad att det inte hände något och att vi inte skadades oss!!❤ Detta är inte första gången något i denna stil har hänt då han är stor, har långa ben och ingen riktig egen balans, har hänt X antal gånger att han går omkull i hagen när han springer runt o har kul🙈😆 #montenegroswb #failfriday #horsefail #dressage #rider #klumpeduns #horse #equestrian #horsesofinstagram #horsesport #horseselfie #equestrianphotography

A post shared by Kajsa Oseroff (@teamoseroff) on

Scroll for more top stories on Eventing Connect