Horses that are severely allergic to wood: Part 22

Photo via @georgie_peacock on Instagram.

 

Horses that are severely allergic to wood: Part 22

Some horses are more careful jumpers than others. But there are overachieving mounts that seemingly defy the laws of gravity while jumping. Maybe it is because they are allergic to wood or perhaps, they are trying to avoid getting eaten a monster that could be lurking under the fence. These horses’ riders might want to wear a spacesuit during their next jump school because their steeds are jumping to the moon…

 

Scope to burn.

 

Horse or spaceship?

 

Knees to face.

 

Air to spare.

 

Put that jump up.

 

On form.

 

Flying.

 


 

Extra athletic.

 

Careful much.

View this post on Instagram

@teammheikkila toimi tänään Elsan pilottina viikonlopun rientoja silmällä pitäen 😍 Tarkoitus oli laittaa parin eteen tuollaisia kammotus esteitä niin että Elsa luottaisi viikonloppunakin siihen että Emma vie sen eteenpäin ilman että hirmuiset esteet söisivät ponia. Muutamat yhteiset ratsastuskerrat on takana tällä parilla. Ei mitenkään liian usein tule vastaan ihmistä jonka voisi nakata Elsan kyytiin, siis sen kokoista ja tasoista jonka tietää handlaavan homman herkänlunkin tamman kanssa. Ihan mieletön poweri kyllä ponissa tänään ja on onni saada nähdä Elsan kulkevan, ja pystyvän kulkemaan, hyvin muidenkin alla! 😊 Ja toki perskärpäsen virkaa toimitti Romeo.. 🙈 #jumpingirishcob #brackenhillshadow #maastoesteet #noscopenohope JES sainpa tuonkin tägin näille tupsukoille 😂

A post shared by Haavekuvitus (@haavekuvitus) on

 

Unreal.

 

Effortless.

 

What a horse.

Scroll for more top stories on Eventing Connect