This horse had enough jumping for one day – VIDEO Break

 

This horse had enough jumping for one day – VIDEO Break

If you have ever jumped a horse, you will know all too well that there are times when your horse just isn’t in the jumping mood. Refusals and runouts happen to even the best riders aboard some excellent horses. But this horse thought just running out wasn’t enough of a statement…

 


 

Første opdatering med Tonton🙈 – Indtil videre har vi bare taget det stille og roligt, da han lige skulle falde godt til på BAL😊 han har taget det i stiv arm💪🏼 – I tirsdags skulle vi så springe undervisning😊 jep, som I kan se i videoen, valgte jeg lige at smage lidt på sandet.. det gjorde heldigvis ikke så ondt😅 så jeg satte mig bare op og vi sprang vidre😁 – Tonton var ellers RIGTIG sød og vi fik rigtig mange gode spring😁(inkl. Et bare bukkespring😂) han var virkelig glad😜 – Idag skal han bare have en fridag😊 og i weekenden tænker jeg noget longering med nogle bomme😊 – Efter 4 år uden at falde af, var det nok på tide🙈 #horsefail #jump#tonton#horsefails#miracle

A post shared by Emilie Darmer 13 År, Danmark🇩🇰 (@silva_emilie) on

Scroll for more top stories on Eventing Connect